1470862715152+tekst 2xverkleind.jpgTrustful hands shiatsu- en massagetherapie

Ontspanningsmassage

 

 

 

Ontspanningsmassage.

 

Elke dag bouwt ons lichaam en onze geest spanning op. Deze spanning kan na verloop van tijd klachten veroorzaken, zowel fysiek als mentaal. Een klassieke ontspanningsmassage kan hiervoor een ideale preventieve behandeling zijn.

 

Regelmatig een massage ondergaan heeft een positieve invloed op ons zijn. Het heeft een positieve invloed op ons immuunsysteem waardoor ziektes minder kans maken. Ook psychische klachten zoals onrust, stress, slaapproblemen nemen af of worden voorkomen.

 

Hoe verloopt een ontspanningsmassage.

 

Een ontspanningsmassage gebeurt op een massagetafel. Tijdens de massage wordt een olie gebruikt waardoor de handen makkelijker over de huid glijden. Ik maak gebruik van drukkende, knedende en wrijvende bewegingen. Door deze bewegingen werk ik in op de huid, de bloedsomloop en de spieren. Dit alles gebeurt in een ontspannen sfeer en een aangename ruimte.

 

De ideale massage is voor iedereen anders. Een ontspanningsmassage kan enkel het gewenste effect hebben als er vertrouwen is en wederzijds respect. Ik vind het dan ook heel belangrijk dat we vooraf bespreken wat voor u belangrijk is tijdens een massage.

 

 

210 geknipt+tekst vergroot.jpg

 

Tekstvak: Home

 

 

Tekstvak: Shiatsu

 

 

Tekstvak: Ontspanningsmassage

 

 

Tekstvak: Tarieven

 

 

Tekstvak: Contact