1470862715152+tekst 2xverkleind.jpgTrustful hands shiatsu- en massagetherapie

Shiatsu

 

 

 

 

Shiatsu.

 

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Het is een massagevorm die deel uit maakt van de Traditionele Chinese Geneeskunde maar zijn oorsprong heeft in Japan.

 

Het ondergaan van een shiatsubehandeling is een intense, ontspannende en leerzame ervaring. Bij een behandeling streef ik ernaar om het evenwicht te verbeteren tussen de fysieke, emotionele en geestelijke aspecten van een persoon. Door dit te doen zal het zelfherstellend vermogen van het lichaam beter werken.

 

Hoe verloopt een shiatsu behandeling.

 

Een shiatsu behandeling gebeurt op een fouton die op de grond ligt. Tijdens de behandeling werk ik door met handen, duimen, ellebogen,... druk uit te oefenen op energiepunten en -banen. Bij shiatsu gebruik ik geen massageolie, dit is ook niet nodig daar de massage gebeurt op de kleding. Het is aan te raden om losse kleding te dragen omdat er vaak ook gestretcht en gerokken wordt.

 

Shiatsu is altijd prettig om te ondergaan, u hoeft zeker geen specifieke klachten te hebben. U versterkt uw basisconditie, uw vitaliteit, ontspant en verbetert uw lichaamsbewustzijn.

 

 

DSCN3051 geknipt+ tekst vergroot.jpg

 

Tekstvak: Home

 

 

Tekstvak: Shiatsu

 

 

Tekstvak: Ontspanningsmassage

 

 

Tekstvak: Tarieven

 

 

Tekstvak: Contact